Home Hodnotné kurzy od odborníkov z praxe - Inklucentrum Senzorická integrácia v školskom prostredí
webinar senzoricka integracia

Senzorická integrácia v školskom prostredí

Praktický workshop zameraný na proprioceptívny, vestibulárny a taktilný systém a ich vplyv na výkony dieťaťa. Ako môžeme identifikovať a ovplyvniť správanie, výkony dieťaťa v školskom prostredí a prostredí MŠ z pohľadu senzorickej integrácie.

IKONA OSVEDCENIE 02

Aj absolvovaním tohto webinára môžete získať získať Osvedčenie o ukončení inovačného vzdelávania, ktoré vás oprávňuje žiadať o príplatok za profesijný rozvoj u svojho zamestnávateľa. Je potrebné absolvovať aspoň 10 webinárov s označením akreditované. Viac o podmienkach v článku: Akreditované webináre pre inkluzívne vzdelávanie.

Všetci sme zmyslové bytosti. Každý deň zmysly formujú to ako vnímame svet. Či už je to pocit slnka na koži, vypočutie si príjemnej hudby, alebo chuť upokojujúceho jedla, naše zmysly neustále pracujú a ovplyvňujú naše emócie, myšlienky a činy.

Zmyslové zážitky nie sú len súčasťou nášho života, sú základom toho, ako sa pohybujeme vo svete. Zároveň každý z nás vníma zmyslové vstupy inak. To, čo je pre jednu osobu upokojujúce, môže byť pre druhého zdrvujúce. Zmyslovo inkluzívne školy sú o pochopení týchto rozdielov a učení sa, ako vytvoriť prostredie, v ktorom môže prosperovať každý. Vytváranie zmyslovo inkluzívnych škôl nie je len o úpravách pre niekoľkých, ide o uznanie a rešpektovanie zmyslových skúseností všetkých žiakov/žiačok a zamestnancov. Ide o to, aby sa škola stala miestom, kde sa každý cíti pochopený rešpektovaný a schopný uspieť.

KOMU JE WEBINÁR URČENÝ?

  • pedagogické asistentky/pedagogickí asistenti
  • špeciálne pedagogičky/špeciálni pedagógovia
  • učitelia/učiteľky MŠ a ZŠ

LEKTORKA VZDELÁVANIA

PaedDr. Vladimíra Ďurčová

Vladimira Durcova lektor Centrum inkluzivneho vzdelavania

“Tam, kde si všetci myslia to isté, sa veľa nemyslí” 🙂

Špeciálna pedagogička, pracuje v školstve a zároveň v súkromnej poradni Edu-spec. Externá lektorka pre Inklucentrum a iné spriaznené organizácie. Najviac využívaným princípom pri práci s dieťaťom je pohyb ako “hnací” motor myslenia a učenia sa.

TERMÍN

30. 10. 2024 (streda), 10:00 – 14:00

ORGANIZAČNÉ POKYNY:

Webinár prebehne online, v prostredí programu zoom. Prosíme, zoom si nainštalujte. Link Vám zašleme samostatným emailom najneskôr 5 hodín pred samotným webinárom. Ak ste link nedostali na Váš email, kontaktujte nás na +421 949 004 911.

Na webinári je potrebné mať kvalitné internetové pripojenie a zapnutú kameru. V prípade technických problémov na Vašej strane nie je možné vrátiť platbu za školenie, kontaktujte nás a budeme hľadať riešenie. STORNO PODMIENKY

CENA

Aktuálna cena: 65 €

Kúpa kurzu

Form/ticket icon icon
Senzomotorická integrácia v školskom prostredí
Form/up small icon icon Form/down small icon icon
Dostupné Lístky: 9
Kurz "Senzomotorická integrácia v školskom prostredí" je v tomto termíne vypredaný. Vyberte iný termín.

Dátum

30 okt 2024

Čas

10:00 - 14:00

Cena

65.00€

Labels

Akreditovaný,
Nové,
Webinár

Organizátor

Inklucentrum
Phone
+421 949 004 911
Email
[email protected]
Registrovať